Man ska ha husvagn!

När semestern närmar sig och man får börja plocka fram husvagnen ur garaget så är det sommar på riktigt. Som Galenskaparna sjunger ”Man ska ha husvagn – så är semestern redan klar”. Jag, min fru och barnen älskar alla lika mycket att ta sig upp tidigt första dagen på semestern för att ta oss ut mot kusten och få känna havsdoften igen. Det är något speciellt med det där.

Vår första husvagn köpte vi våren -97 när vår yngsta dotter bara var några månader gammal. Vi visste inte så mycket om vad vi ville ha men har efter många säsonger på vägen fått mycket mer kött på benen och har nu en tydlig bild av vad vi prioriterar och inte. För några år sedan gjorde vi oss av med ”Gamla Bettan” som vi kallade henne och uppgraderade oss.

Säkra upp dig med bromsback från Valeryd

Något som vi prioriterade lite extra mycket efter våra många säsonger på vägarna var just en bromsback. Det köpte vi senare också till vår släpvagn hemma samt både till båttrailern och hästtrailern. Just Valeryds sortiment av bromsbackar är stort och fanns både till som sagt vår husvagn, släpvagn, båt- och hästtrailer, men även till den som behöver det till biltrasporttrailer och är just utvecklade för att klara extrem belastning. Läs mer om deras fantastiska sortiment genom att besöka deras hemsida.

Just Valeryd har gjort våra trailers och husvagnar säkra genom att ha introducerat en unik teknik. Dels pratar man om ”Rib design” samt Positive Technology för just bromsbackar och med marknadens bästa garanti till släp- och husvagn. Det som också gör att vi känner oss extra trygga med Valeryd är deras långvariga existens i branschen, stor tillgång på redan färdiga lösningar men framförallt det fokus på optimal kundnytta.