Tack alla ställningsbyggare i Stockholm som gör mitt liv så mycket enklare

Som så många andra har jag nog alldeles för lätt att ta saker för givet och tänker inte på att låta människor som gör ett bra jobb, verkligen få veta om det. Är man i byggbranschen som jag så finns det en grupp som möjliggör att jag ens kan utföra mitt jobb. Alla de som smäller upp byggnadsställningar, bygghissar och väderskydd. Se er omkring nästa gång ni kör genom Stockholm, det finns ställningar överallt där det utförs fasad- och takarbeten, putsning, murning, målning och plåtarbeten eller nyproduktion och totalrenoveringar. Detta gäller ju på hemmaplan också, det vet alla som klättrat runt på en stege när man målar om huset, det blir så mycket enklare med byggnadsställningar och inte minst, det blir säkrare.

Torr, trygg och utvilad (Hur vill du jag skall vara då?

Det finns inte mycket som kan förstöra en dag, både i arbetet och rent privat, så mycket som dåligt väder och regn. Ett rejält väderskydd gör det möjlig att jobba på i full fart utan ständiga avbrott, och man är torr. Finns fantastiska lösningar baserade på byggnadsställningar för alla behov. 

Att vara 15 meter upp på utsidan av ett hus är inte alltid det mest avslappnande man kan vara med om, men när man står på en rejäl byggnadsställning, som är uppförd av proffs inom ställningsbyggnation, då sjunker i alla fall min puls. .